اگر زنده بود امروز جوان رشید و رعنای 24 ساله ای می شد...
بعد از مدت ها دوری و فراموشی،درست همین دیشب باید باشد، تا من دلم تنگ مزار شهدای اصفهان شود و یادم بیفتد که امروز روز تولد شهید سید محمد علی شاهزیدی است. شهیدی که خیلی خوب می داند چطور با دل ها بازی کند.
متولد 29 فروردین 1369..این را وقتی فهمیدم که چند سال پیش در روز عرفه ای از خواهرش که سر مزارش، به چهره ی زیبا و دل ربای برادر زل زده بود و نمی دانم چه حرف هایی را در دل با او رد و بدل می کرد، پرسیدم...
اگر زنده بود همین امروز جوان رشید و رعنای 24 ساله ای می شد...
چه خوب روی عکس مزارت نوشته اند که
پرستویی که مقصد را در «ویرانی» لانه اش یافت…
از سایت
http://www.raze57.com/archives/4715
…مدتی بود که رهبر معظم انقلاب در یک سخنرانی مهم فرموده بودند که معتقدم از اوقات فراغت جوانان به خوبی استفاده نمی شود و پس از آن دستور اعزام جوانان به مناطق محروم و واگذاری بخشی از سازندگی کشور به جوانان را صادر نمودند.
بارها از زبان معلمان و بزرگتر ها شنیده بود که این انقلاب که با عظمت و مجاهدات فراوان به چنین مرحله ای رسیده است، بی شک حاصل زحمات جهادگران و رزمندگان جهاد سازندگی بوده است.
و این جمله را نیز از سید شهیدان اهل قلم به خاطر داشت که: «هجرت مقدمه جهاد است و مزد جهاد نیز شهادت!»
از آن پس اخبار را به خوبی پیگیری می کرد و دقیق به دنبال این بود تا بفهمد فرمان احیا و تقویت بسیج سازندگی که پس از سخنرانی و تاکید مقام معظم رهبری مورد استقبال و حمایت جدی رئیس جمهور دولت نهم نیز واقع شد، چگونه و به چه شکلی اجرا می شود.
چند سالی از آن سخنرانی مهم رهبری می گذشت و امتحانات پایان ترم دبیرستان هم دیگر به پایان رسیده بود که متوجه شد یکی از دوستان صمیمی و قدیمی او برای کمک و سازندگی، آماده ی اعزام به یکی از مناطق محروم اصفهان شده است.
باید می دانستیم که با عشق و علاقه ای که از همان ابتدای دوران نوجوانی به کمک و دستگیری محرومان و ازپا افتادگان داشت، طرح «اردوهای هجرت۳» به شدت مورد توجه و استقبال محمدعلی قرار می گرفت.
با علاقه و میل فراوان به سراغ دوستش رفت و از او خواست تا نام «سید محمدعلی شاهزیدی» را نیز در لیست اعزامی ها اضافه کنند، اما گویا کمی دیر شده بود و ۱۴ نفر در گروه اعزامی آماده اعزام و عزیمت به منطقه بودند.
با اصراری که محمد علی داشت، نام او نیز به نیت حضرت ابالفضل العباس(ع) به عنوان پانزدهمین نفر اعزامی در این گروه افزوده شد.
محمدعلی با شور و شوق فراوان به سرعت خود را آماده ی عزیمت به روستای دورک واقع در پشت کوه دوم فریدون شهر اصفهان کرد.
گروه اعزامی از پایگاه بسیج یکی از مساجد شهر اصفهان عازم یکی از مناطق محروم این استان شدند و به محض ورود به روستای دورک به ساخت حمام، مسجد و سایر اقدامات عمرانی و سازندگی پرداختند.
کمتر کسی می توانست تصور کند که تا چند روز دیگر یکی از رزمندگان و جهادگران همراه آنان به دیدار و لقای پروردگار خویش دعوت می شود و نام جهادگر بسیجی شهید سید محمد علی شاهزیدی به عنوان نخستین شهید اردوهای طرح هجرت۳ در تاریخ هجرت جوانان و اوج خلوص و دل کندن آنان از این دنیا ثبت و ماندگار خواهد شد.
روزهای ماموریت به سرعت می گذشت و طرح های عمرانی یکی پس از دیگری آغاز و تکمیل می شد. هر گروه تنها چند روز فرصت داشت تا از این جهاد عظیم و هجرت عاشقانه استفاده کند و طرح های عمرانی یک روستا را به پیش ببرد.
زمان حضور این گروه ۱۵ نفره در روستای دورک به پایان می رسید که در آخرین ماموریت خود که سرکشی به روستاهای مجاور و کسب اطلاع از مشکلات و محرومیت های آن مناطق بود، محمدعلی شاهزیدی به همراه چند نفر از همراهان و همرزمان خود مسئولیت این ماموریت را پذیرفتند.
صبح روز ماموریت و سرکشی به روستاهای مجاور دورک فرارسید. سختی راه و مشقت کوهستان و راه های صعب العبور پشت کوه دوم فریدون شهر و همچنین پیمودن راه طولانی روستاها موجب شد تا پس از بازگشت از سرکشی به طرف دورک، عده ای از همراهان برای تجدید قوا و نوشیدن آب به کنار رودخانه بروند.
در همین حال بود که یکی از دوستان و همراهان گروه، ناگهان به درون رودخانه افتاد و محمدعلی شاهزیدی برای نجات جان همرزم خویش به سرعت خود را درون رودخانه انداخت و با نجات جان وی، خود غریق آبهای خروشان زردکوه فریدون شهر شد و در چهارم تیرماه سال ۱۳۸۵ به درجه رفیع شهادت نایل شد.
نیروهای امدادی و کمک رسانی پس از مدتی برای نجات جان محمدعلی شاهزیدی به راه افتادند، اما گویا تلاش برای یافتن پیکر پاک وی بی نتیجه بود.
تلاش بی نتیجه همه امدادگران و غواصان در آبهای خروشان زردکوه تا چندین روز ادامه یافت تا این که پس از ۱۴ روز پیکر پاک شهید سید محمدعلی شاهزیدی در کنار این رودخانه ظاهر شد و پس از آن به زادگاه او در شهر اصفهان منتقل شد.
متاسفانه نهاد جهاد سازندگی در دولت هفتم و هشتم منحل شد، و تا پیش از دستور موکد رهبری مبنی بر اعزام جوانان هیچ نهاد و یا سازمانی مسئولیت سازندگی و رسیدگی مستقیم به روستاها و نواحی مستضعف نشین کشور را بر عهده نداشت. اعزام جوانان پرشور و با نشاط کشور که همواره و در عرصه های مختلف از جان گذشتگی و ایثار خالصانه آنان به وضوح دیده شده، فرصت بسیار مناسبی است تا علاوه بر رسیدگی مستقیم به روستاها و محرومان و مستضعفان سراسر ایران، روحیه ایثار، هجرت و جهاد را در میان جوانان نسل سوم احیا و تقویت کرد.
سیره و راه و روش هجرت و جهاد جهادگر بسیجی شهید سید محمد علی شاهزیدی نمونه بارزی از توانایی وخلوص جوانان و هم چنین علاقه فراوان آنان به کمک به محرومان و مستضعفان مناطق دور افتاده است.
گویا محمدعلی شاهزیدی بیش از هر شخص دیگری به خوبی دریافته بود که «هجرت مقدمه جهاد است و مزد جهاد نیز شهادت».
مزار پاک این جهادگر بسیجی زیارتگاه جوانان و عاشقان هجرت و جهاد است و نام و یاد شهید سید محمدعلی شاهزیدی در میان سایر شهدای شهر اصفهان به عنوان نخستین شهید طرح هجرت ۳ جای گرفت./ روحش شاد و یادش گرامی باد.
تصاویر پیوست: